Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Agenda / Cicle 'Parlem d'Història-Desenterrant el passat' - SENSE ASSISTÈNCIA PRESENCIAL

Cicle 'Parlem d'Història-Desenterrant el passat' - SENSE ASSISTÈNCIA PRESENCIAL

Les xerrades es faran sense assistència presencial a causa dels rebrots de COVID-19
Quan 09/10/2020 a a
07/11/2020 a
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Programa del cicle 'Parlem d'Història-Desenterrant el passat'. 

Les xerrades es faran sense assistència presencial a causa dels rebrots de COVID-19.

- DIVENDRES 9 D'OCTUBRE A LES 20H A LA SALA SANT DOMÈNEC. Conferència:  ‘Josep Zulueta i Gomis (1858-1925). L’home que va canviar el Pirineu’ a càrrec de Carles Gascón.

- DISSABTE 10 D'OCTUBRE A LES 17H A LA CASA DELS PARCS. VISITA GUIADA. Els passos de la memòria. La Seu d'Urgell durant la Segona Guerra Mundial a càrrec de Pilar Aláez. (Aquesta sortida es repetirà el diumenge 25 d’octubre, a 11 hores).

- DIMECRES 14 D'OCTUBRE A LES 20H A LA SALA SANT DOMÈNEC. Conferència: ‘Les arrels urgellenques de l'escriptora Palmira Jaquetti’ a càrrec d'Akior Santos.

- DIMECRES 21 D'OCTUBRE A LES 20H A LA SALA SANT DOMÈNEC. Conferència: ‘La Seu medieval. Resultats de la intervenció arqueològica preventiva a l'antic pati de les Monges’ a càrrec de Òscar Augé.

- DISSABTE 24 D'OCTUBRE A LES 20H A LA SALA XART DE L'AJUNTAMENT D’ORGANYÀ. Conferència: ‘El Pariatge d’Organyà de 1233: un precedent dels pariatges d’Andorra’ a càrrec de Carles Gascón.

DIUMENGE 25 D’OCTUBRE A LES 11H A LA CASA DELS PARCS. VISITA GUIADA. Els passos de la memòria. La Seu d'Urgell durant la Segona Guerra Mundial a càrrec de Pilar Aláez.

- DIMECRES 28 D'OCTUBRE A LES 20H A LA SALA SANT DOMÈNEC. Conferència: ‘Temps de pandèmies recents (segles XIX-XX): la Seu d’Urgell durant el còlera i la grip espanyola’ a càrrec de Julio Quílez.

- DISSABTE  7 DE NOVEMBRE A LES 18H AL LOCAL SOCIAL DE L' AJUNTAMENT D’ALÀS I CERC. Conferència: ‘Santa Maria de les Peces, 1543. Les primeres falles documentades de Catalunya’ a càrrec de Carles Gascón.

Inscripcions prèvies: caldrà fer inscripció prèvia a: http://agenda.laseu.cat/parlemdhistoria

Per participar a les dues sortides guiades caldrà trucar a Turisme Alt Urgell, mentre que per assistir a les conferències d’Organyà i Alàs, caldrà trucar als ajuntaments respectius per poder assistir-hi.

Totes les activitats són gratuïtes. Més informació: