Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Agenda / #COVID19 - Reobert el mercat setmanal de la Seu

#COVID19 - Reobert el mercat setmanal de la Seu

Quan 04/05/2020 a a
15/06/2020 a
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha reobert el mercat setmanal, canviant el seu emplaçament habitual per complir les mesures de distanciament social amb motiu de la COVID-19. Així, en lloc de fer-se al carrer Major i la plaça Patalín, les parades es munten al passeig de Joan Brudieu.

Als mercats setmanals (dimarts i dissabte) només es poden vendre productes d’alimentació, begudes, alimentació animal, productes higiènics i planter d’horta.

La normativa no permet tocar els productes per part dels clients, excepte si s'utilitzen guants d’un sol ús, quan el paradista pugui facilitar-los. D'altra banda, els venedors han d’extremar les mesures preventives seguint les recomanacions del Departament de Salut.

Parades separades

Les parades se situen entre elles a una distància mínima de 2 metres a banda i banda (confrontant) i de 6 metres cap endavant (enfrontant). Els clients han de respectar la distància de 2 metres i esperar el seu torn formant una cua de manera que només hi hagi una persona a primera línia de la parada.

Els accessos es regulen per evitar aglomeracions i garantir que no se supera un terç de l’ocupació de l’espai i no s'hi concentren més de 1.000 persones. Concretament, es tanca amb cinta o tanques els diferents punts d’accés a l’espai, amb possibilitat de perimetrar quan sigui viable.

Compres esglaonades

Els consumidors han d’anar sols i només un membre per domicili. Els majors de 65 anys tindran horari preferent de les 10.00 a les 12.00 h.