Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Agenda / Fase de diagnosi i participació al projecte IMPULSA 2026

Fase de diagnosi i participació al projecte IMPULSA 2026

Quan 01/08/2017 a a
31/07/2017 a
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Fase de diagnosi i participació al projecte IMPULSA 2026, pla estratègic de la comarca de l’Alt Urgell i la Seu d'Urgell que configurarà els principals projectes del territori per afrontar amb èxit els reptes del futur.

El projecte ha iniciat la primera fase de diagnosi en què es porta a terme un procés de reflexió i anàlisi de la situació actual i futura de la comarca i de la Seu d’Urgell des de diferents àmbits per tal d’identificar els reptes i oportunitats que se li plantegen. Aquesta primera fase finalitza a finals del mes de juliol.

En aquest sentit, es posa a la disposició de tota la ciutadania un formulari de participació  des del qual es podrà traslladar les opinions o preguntes i comunicar la voluntat de participar en alguna de les activitats del projecte.

Una segona fase d’objectius i estratègia, en què es definiran i consensuaran de forma participada els objectius del pla i l’estratègia a seguir en els propers anys.

Una tercera fase d’acció, en què es definiran el conjunt d’actuacions de l’estratègia territorial de l’Alt Urgell i la Seu per fomentar el seu desenvolupament econòmic i dinamitzar l’ocupació.

Més informació a www.impulsa2026.cat o bé al correu electrònic

Més informació sobre aquest esdeveniment…