Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Agenda / Festes de Sant Sebastià, a la Seu d'Urgell

Festes de Sant Sebastià, a la Seu d'Urgell

Organitza: Germandat de Sant Sebastià
Quan 23/01/2019 a a
26/01/2019 a
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Celebració de les Festes de Sant Sebastià, a la Seu d'Urgell, del 18 al 26 de gener.

Programa:

Divendres 18 de gener:

- 22 h.: Representació de l'obra de teatre 'Aquí no paga ni Déu', de Dario Fo, a càrrec de la Companyia Inestable Ceretana de Teatre, al teatre La Salle. Acte obert a tothom. Els germans disposen d'una invitació que cal recollir al local de la Germandat del 14 al 17 de gener de 19 a 21 hores.

Dissabte 19 de gener:

- 20 h.: Pregó d'inici de les festes del Sant Patró, a càrrec del Germà Carlos Guàrdia, al local social de la Germandat (C. Garriga i Massó, 22). Acte obert a tothom.

- 21 h.: Tradicional torrada de pam amb allioli codonyat i altres complements, al Centre Cívic El Passeig. Acte gratuït i exclusiu per als Germans.

Diumenge 20 de gener. Dia de Sant Sebastià

- 11 h.: Solemne Ofici amb el cant dels goigs en honor de Sant Sebastià i repartiment dels panets beneïts, a la Catedral de Santa Maria.

- 12 h.: Assemblea General Ordinària, a la sala de plens de l'Ajuntament. Acte exclusiu per als Germans.

- 14 h.: Dinar de germanor. Podeu apuntar-vos a l'Estanc de cal Llangort i/o al Germà Major.

- 18 h.: Ball de Sant Sebastià, a la sala de festes Guiu. Acte obert a tothom.

Dilluns 21 de gener:

- 20 h.: Missa en record dels Germans difunts acompanyada per un duet de l'Escola Municipal de Música, a l'església de la Missió. Acte obert a tothom.

Dimarts 22 de gener:

- 20 h.: Conferència col·loqui, a càrrec de Jordi Martínez Majoral, amb el títol 'Quan érem pedra. La vall alta del Segre abans de l'arribada dels romans (I mil·leni a.n.e)', a l'Espai Ermengol (C. Major, 8). Acte gratuït i obert a tothom.

Dimecres 23 de gener: POSPOSADA FINS AL 6 DE FEBRER! (al mateix espai i horari)

- 20 h.: Conferència col·loqui, a càrrec del Germà Joan Granados sobre els inicis de la TV catalana: TV3 i la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, a l'Espai Ermengol. Acte gratuït i obert a tothom.

Dijous 24 de gener:

20 h.: Conferència col·loqui amb el títol 'Barça i Catalunya, els orígens d'una simbiosi centenària', a càrrec de Frederic Porta, Salva Torres i Xavier Gamper, a la sala de la Immaculada. Acte gratuït i obert a tothom.

Dissabte 26 de gener:

- 19 h.: Concert de Cant a càrrec dels estudiants de l'Aula de cant de l'Escola Muncipal de Música de la Seu, a la sala de Sant Domènec. Acte gratuït i obert a tothom.

Diumenge 27 de gener:

- 9 h.: Campionat de botifarra, al local de la Penya Barcelonista de la Seu.

Més informació a www.facebook.com/germandatsantsebastia