Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Agenda / ANUL·LADA LA MOSTRA DE FORMATGES DE LA Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell 2020

ANUL·LADA LA MOSTRA DE FORMATGES DE LA Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell 2020

Els dies 17 i 18 d'octubre, al passeig Joan Brudieu
Quan 17/10/2020 a a
18/10/2020 a
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

ANUL·LADES LES ACTIVITATS PRESENCIALS DE LA Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell 2020.

Dates: el 17 i 18 d'octubre.

Lloc: passeig Joan Brudieu.

Proposta: amb la participació d'una trentena de parades de formatges artesans del Pirineu i de productes alimentaris de proximitat.

Nota: hi haurà control d’aforament i totes les mesures necessàries per garantir la seguretat tant de visitants com d’expositors.

- Visites guiades gratuïtes:

Dissabte 17 d’octubre hi haurà 5 opcions: la ruta dels formatges (11.00 h), la ruta pels claustres de la Seu d’Urgell (12.30 h), la ruta de les fortaleses de Castellciutat (16.30 h), la ruta 'La Seu, Naturalment' (17.30 h) i la visita al jaciment arqueològic que s'ha descobert al pati de Les Monges (18.00 h).

Diumenge 18 d’octubre les 4 propostes seran les següents: una ruta pels claustres de la Seu d’Urgell (11.00 h), una visita al jaciment arqueològic del pati de Les Monges (11.30 h i 13.00 h) i una ruta del formatge (12.30 h). 

Per participar en qualsevol de les 9 visites guiades caldrà fer una inscripció prèvia al punt d’informació de la fira, que es trobarà ubicat al mateix passeig de Joan Brudieu.

- Aula de tast en línia:

D'altra banda, el canal de YouTube vinculat al web www.firasantermengol.cat oferirà de manera permanent tastos guiats i tallers de cuina amb formatge. L'aula de tast en línia començarà amb 5 propostes, que es podran visualitzar a partir del divendres 16 d’octubre. Els tastos seran sobre formatges artesans de vaca de l’Alt Pirineu; formatges artesans de cabra de l’Alt Urgell i la Cerdanya; formatges de pastor d’ovella; la cuina amb formatge de Diego Alías, de Ca l’Amador de Josa del Cadí; i la cuina amb formatge de Carme Mora, de l’Espai de Tast del Mas d’Eroles d’Adrall.

Més informació a www.firasantermengol.cat