Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Agenda / Preinscripcions i matrícules a l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell

Preinscripcions i matrícules a l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell

Quan 28/05/2021
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

L’Escola Municipal de Música (EMM) de la Seu d’Urgell obre fins al 28 de maig les preinscripcions i matrícules del curs 2021-2022.

La preinscripció l'hauran de formalitzar les persones que vulguin iniciar-se o bé continuar formant-se en l’àmbit musical. Les gestions es duran a terme de manera telemàtica a través de la pàgina web del centre educatiu. Els interessats caldrà que emplenin el formulari fent constar les assignatures que volen cursar i l’especialitat instrumental. La direcció aconsella marcar dos instruments per ordre de preferència.

Pel que fa a les matrícules, s’adrecen a l’alumnat que ja està estudiant al centre. Aquest tràmit es farà de forma presencial a la secretaria de l’Escola Municipal de Música, al Centre Cultural de Les Monges. Els horaris seran dimarts, dimecres i dijous de 9.00 a 11.00 h, i de dilluns a divendres de 14.00 a 19.00 h. Els dies assignats es donaran a alumnat i famílies, segons el nivell que estiguin cursant.

Per a més informació cal adreçar-se a l’Escola de Música, trucant al telèfon 973 35 46 39 o bé enviant un correu electrònic a

Més informació sobre aquest esdeveniment…