Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Agenda / Taller d'interpretació i dansa, a Arsèguel

Taller d'interpretació i dansa, a Arsèguel

Quan 16/04/2016 a a
17/04/2016 a
Nom de contacte
Telèfon de contacte 973384182
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Taller d'interpretació i dansa, dirigit per Marcel Casellas (conjunt instrumental) i Iera Delp (dansa), a l'Escola Folk d'Arsèguel, el 16 i 17 d'abril.

HORARIS:

Dissabte 16: de 10 h a 13.30 h i de 16 h a 19.30 h
Música i dansa per separat
Diumenge 17: de 10 h a 13.30 h sessió conjunta
En acabat hi haurà una mostra pública informal de 30 minuts

PREU: 70 €
Descomptes: 63 € només als inscrits al Grup instrumental que siguin alumnes de l’Escola Folk del Pirineu, dels tallers del C.A.T.;
alumnes de les AMPT i associades a DIÀDONA.

GRUP INSTRUMENTAL DE MÚSICA TRADICIONAL
Amb els grup sorgit dels  músics inscrits es crearà una formació instrumental que posarà l'accent en músiques que ens fan moure amb singularitat catalana i, sempre, tractades de manera genèrica.

GRUP DE DANSA CONTEMPORÀNIA
S’explorarà el moviment individual i la composició grupal, en relació amb la música. Es treballarà  el cos com a eina per amplificar-la, per fer-la visible, dibuixar-la a l'espai. Veurem com el so influeix directament als nostres impulsos de moviment i a la forma en que aquest es llegit. De la mateixa manera que investigarem com la dansa de diferents cossos pot fer variar la forma de percebre la música. Jugarem ballarins i músics, músics i ballarins, de la mà, a la contra, mesclats, alterats i divertits.

Taller obert a tothom que l'interessi explorar el moviment. Durant el dissabte, músics i balladors treballaran per separat i en la sessió de diumenge matí treballant plegats es fusionaran els dos llenguatges.

INSCRIPCIONS:

- GRUP INSTRUMENTAL: descarregueu el  PDF de la butlleta d’inscripció, ompliu-la i juntament amb el resguard d’ingrés bancari trameteu-la a: escolafolkdelpirineu@tradicionarius.cat.

- GRUP DE DANSA: contacteu directament amb la Iera Delp a: ieradelp@yahoo.es

Més informació a la web http://escolafolk.wix.com/canal-baridana, al correu electrònic escolafolkdelpirineu@tradicionarius.cat, o bé al telèfon 973384182
 

Més informació sobre aquest esdeveniment…