Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Especials / Barri de Santa Magdalena - 50 anys

Barri de Santa Magdalena - 50 anys

Commemoració dels 50 anys dels habitatges de Santa Magdalena

Aquesta galeria d'imatges ha estat possible gràcies a la col.laboració de la Dolors Guilló. Les fotografies pertanyen al Miquel Planella, a qui agraïm que ens hagi deixat fer-ne difusió.

El grup d'habitatges de Santa Magdalena va celebrar el passat mes de març el seu 50è aniversari. L’efemèride es va fer coincidir amb la data de lliurament de les claus de les cases del barri, que van ser construïdes a través de la cooperativa obrera ‘Sant Josep’.

Amb motiu de la celebració, els veïns del barri van organitzar una missa solemne a l’església de Santa Magdalena, que va ser presidida pel Bisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives. A l'acte també hi va actuar la Coral Signum. D'altra banda, a la una del migdia es va fer la descoberta d’una placa a la plaça de Santa Magdalena en honor als promotors del barri, amb menció especial a mossèn Antoni Naudí Balcells. Per últim, a les dues del migdia es va fer un dinar de germanor al gimnàs del col.legi la Salle amb música en viu.

RàdioSeu va emetre dies abans una entrevista amb alguns dels veïns: la Carme Sala, el Carles Dalmau i la Dolors Guilló. El document sonor es pot escoltar a 'Ràdio a la carta'.