Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / A punt les obres de remodelació al carrer de l'Escorxador de la Seu

A punt les obres de remodelació al carrer de l'Escorxador de la Seu

Els treballs, que començaran dilluns vinent, donen continuïtat a les reformes fetes al carrer dels Canonges i al Pati Palau. Entre d'altres accions, es reformarà el clavegueram i la xarxa potable i s'instal·larà un nou paviment
Carrer de l'Escorxador
18/04/2018 15:00

Dilluns vinent, dia 23, s’iniciaran les obres reurbanització del carrer de l'Escorxador de la Seu d’Urgell, que tenen com a objectiu embellir-lo i alhora unificar-lo amb dos espais de referència del casc antic de la ciutat: la plaça del Pati Palau i el carrer dels Canonges. D’aquesta manera es completarà la reurbanització del nucli més històric de la capital alturgellenca, ja que aquest carrer amb forma d'L connecta amb aquests dos indrets, que ja havien estat reformats.

Les obres comprendran diverses accions com ara la demolició dels elements i paviments que no s’adaptin a la configuració de la reforma. També es remodelarà la xarxa de clavegueram i pluvial i la xarxa d’aigua potable. Paral·lelament, s'instal·larà nou mobiliari urbà i es pavimentarà tot el carrer amb els mateixos materials que s'han instal·lat al carrer dels Canonges i al Pati Palau.    

Les obres les durà a terme l'empresa Immobles Shopping 2016 SL i tindran un cost total de 81.441 euros. Es preveu que els treballs estiguin acabats en uns dos mesos i mig.