Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / A punt un nou mural de pintura col.lectiva a la Seu d'Urgell

A punt un nou mural de pintura col.lectiva a la Seu d'Urgell

La inauguració de l'obra es durà a terme a la sala d'exposicions La Cuina el divendres 6 de maig, a les 20 hores. Hi han participat més de 400 urgellencs i urgellenques de totes les edats, procedents de centres educatius i altres col·lectius de la ciutat
Mural de pintura col·lectiva
29/04/2016 10:54

La sala d'exposicions 'La Cuina', ubicada al centre cultural Les Monges de la Seu d'Urgell, acollirà a partir del divendres 6 de maig el 4t Mural de Pintura Col·lectiva, en el qual hi han participat més de 400 persones de totes les edats. La inauguració tindrà lloc a les vuit del vespre i comptarà amb una activitat musical a càrrec dels usuaris del Club Social El Picot, el grup Daura, així com músics convidats per l’ocasió, que oferiran una mostra de musicoteràpia.

Els artistes de l'exposició han estat alumnes de totes les escoles i instituts de la Seu d'Urgell i Castellciutat, de la ZER Urgellet, del Centre Obert i de l'Escola Municipal d'Art. També han pres part en la iniciativa pictòrica els usuaris de la llar d'avis Sant Josep, l’Esplai de la Gent Gran, el Centre de dia de Salut mental, el Club Social El Picot, la residència-centre de dia del Sant Hospital i el Taller Claror, els joves inclosos al Pla de Transició al Treball (PTT) i els nois i noies de l'AiEG Urgellenc (CAU). 

Exposició artística i participativa

L'exposició es compon de quadres de grans dimensions pintats entre tots els membres dels grups o entitats participants, amb l'objectiu de treballar la creativitat, la col·laboració i el respecte. El mural es podrà visitar els dies laborables fins al 29 de maig, de les cinc de la tarda a les nou del vespre.

La proposta representa per a la pròpia sala d'exposicions La Cuina un exemple més en les estratègies de creació de nous públics i, alhora poder apropar a les sales d'art en general a la tota la població urgellenca sense cap mena de distinció.