Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / A Tota Teta aconsegueix més de 6.600 euros per a la nena Nadia Nerea

A Tota Teta aconsegueix més de 6.600 euros per a la nena Nadia Nerea

L'obra 'Càmping Les Flors' la van veure 1.425 espectadors. El grup de teatre urgellenc agraeix la bona resposta del públic i fa un reconeixement a tots els que hi han col.laborat. A Organyà, els Amics i Veïns de la Nadia van recaptar gairebé 4.600 euros durant la Fira de Sant Andreu
A Tota Teta - 'Càmping Les Flors' (Foto: A Tota Teta)
06/12/2015 21:35

El grup de teatre A Tota Teta ha fet un balanç molt satisfactori de les representacions de la seva nova obra, Càmping les Flors, que es va poder veure els dies 27, 28 i 29 de novembre, i que va comptar amb un total de 1.425 espectadors en les tres sessions programades. Es tracta de la xifra de públic més alta assolida fins ara pel grup urgellenc.

Els integrants d'A Tota Teta han volgut fer arribar a través d'un comunicat de premsa el seu agraïment sincer "a totes i cadascuna" de les persones que els van acompanyar i a les que han col·laborat d’una manera o altra en el fet que la cinquena obra del grup hagi estat un èxit. En el text fan un esment especial a diverses entitats i urgellencs a títol individual que han fet possible de forma desinteressada el nou projecte teatral: el consistori municipal (amb el pagament de la fitxa tècnica), les escoles Pau Claris i La Salle, el Càmping la Frontera (per la cessió de les seves instal·lacions), el Restaurant Arbeletxe, el centre de Perruqueria i Estètica Stil Grup, Turisme Seu i el Consell Comarcal (per la venda d’entrades), i el senyor Dionís (per haver facilitat la càmera negra).

Com cada any, A Tota Teta dedicarà els beneficis de la recaptació a un motiu solidari. El grup teatral es mostra pletòric pel fet de poder col·laborar amb 6.200 euros a la causa de la petita Nadia Nerea, una nena de 10 anys de Fígols que pateix una malaltia degenerativa minoritària i que requereix d’una operació urgent. Aquesta intervenció no la cobreix el sistema públic de sanitat i s’ha de fer a Houston (EEUU). Cal destacar que, a banda dels beneficis de l’obra, es van recaptar 413 euros amb una guardiola que es va col.locar a l’entrada del teatre. Per tant, la suma total aconseguida amb la solidaritat de tots els assistents ascendeix a 6.613 euros.

Càmping Les Flors ha estat dirigida per Hèctor Mas, recentment distingit amb un premi Ondas, i el guió l'ha elaborat Albert Galindo Mallol. L'autor urgellenc ha estat l’autor de Coses Nostres (2014) i Càmping Les Flors (2015), essent aquesta última la primera obra que fuig dels esquetxos i els monòlegs per explicar una trama que té lloc en un càmping en època de vacances. La il·luminació i el so han anat a càrrec de Xavi Martínez, de l’empresa Sonsònia.

Mobilització solidària a Organyà

La nena Nadia Nerea també rebrà 4.593 euros recaptats durant la Fira de Sant Andreu d'Organyà amb la col.laboració i participació de molts veïns i visitants. Els Amics i Veïns de la Nadia han volgut agrair la mobilització ciutadana solidària per intentar aconseguir sumar els diners que es necessiten per operar-la als Estats Units. De moment, continua oberta la campanya per a donacions econòmiques:

PAYPAL:  assnadianerea@telefonica.net

BANCA MARCH 0061 0130 15 0048340215 / BANC SABADELL 0081 0478 70 0001206130