Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Acabades a Andorra les obres de seguretat addicional a la zona de la Portalada

Acabades a Andorra les obres de seguretat addicional a la zona de la Portalada

Ja s'han enllestit les accions anunciades fa dues setmanes al lloc de l'esllavissada del passat 10 d'agost, que va obligar a tallar la CG-1. La vigilància és actualment de nivell 2
Obres a la zona de la Portalada (Foto: Govern d'Andorra)
08/11/2019 12:15

La comissió encarregada de fer el seguiment de la zona de la Portalada, que inclou els ministres d’Ordenament Territorial i Justícia i Interior d'Andorra, tècnics dels dos departaments i geòlegs externs, ha decidit tornar al nivell 2 de vigilància al lloc on va tenir lloc l'esllavissada del passat 10 d'agost que va obligar a tallar la CG1.

El Govern andorrà ha anunciat que ja s'han enllestit les mesures de seguretat addicionals anunciades fa dues setmanes, que han inclòs la col·locació d’una malla electrosoldada al mur de taulons ja existent, l’enretirada de rocs de la cubeta i la part interior del mur, a més de la construcció d’una escullera de rocs i formigó. A la zona també s’està procedint a bombejar l’aigua que s’acumula dins la cubeta.

El nivell 2 de vigilància inclou la presència permanent d’efectius dels Bombers de 7 a 21 hores i rondes de prevenció per part del servei de circulació de Sant Julià durant les nits. Els tècnics, a més, segueixen vigilant la zona de manera constant per veure si hi ha algun canvi significatiu. També s’autoritza l’estacionament a l’aparcament exterior del centre comercial Punt de Trobada. La comissió ha decidit, això sí, mantenir la circulació de vehicles en sentit nord pel carril central per si s’han de fer altres intervencions en el terreny.