Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Integra Pirineus duu a terme tasques de manteniment i neteja d'espais verds a la Seu

Integra Pirineus duu a terme tasques de manteniment i neteja d'espais verds a la Seu

Persones contractades al Centre Especial de Treball de la fundació fan treballs de suport per al Servei Municipal de Parcs i Jardins
Treballs de neteja d'Integra Pirineus a la Seu
12/07/2018 17:25

Els treballadors del Centre Especial de Treball de la Fundació Integra Pirineus estan fent tasques de suport per al Servei Municipal de Parcs i Jardins de la capital de l’Alt Urgell, centrades en la neteja i manteniment de zones enjardinades.

El contracte establert amb l'Ajuntament de la Seu és previst que s'allargui fins al final d'aquest any i contempla fer treballs en una vintena d'espais públics.

La Fundació Privada Integra Pirineus és una entitat arrelada a l'Alt Urgell, creada el 28 de febrer de 2011, que té com a objectiu contribuir a la inserció social i laboral de persones en situació de risc d'exclusió social, amb especial atenció a les persones amb discapacitat psíquica i/o malaltia mental. Formen part del patronat el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, la Cooperativa Cadí, Taurus Group i l'Associació Alba.

Pel que fa al Centre Especial de Treball, es planteja per realitzar un treball productiu, participant regularment de les operacions de mercat, amb la finalitat d'assegurar una ocupació remunerada i la prestació de serveis d'ajustament personal i social que necessitin els treballadors amb discapacitat reconeguda.