Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Acord per a la millora integral del camí de Llirt fins a 'La Colomina'

Acord per a la millora integral del camí de Llirt fins a 'La Colomina'

L’empresa pública REGSA ja ha encarregat la redacció del projecte tècnic i a partir del gener es podrà licitar l'execució de les obres
Ausàs - Llena
30/10/2007 16:56

El Conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat, Joaquim Llena, i l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Ausàs, han acordat executar les obres d’arranjament integral del Camí de Llirt fins la Colomina, al terme municipal de la Seu d’Urgell.

Jordi Ausàs ha explicat que el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, a través de l’empresa pública REGSA, es farà càrrec dels cost íntegre d’aquesta actuació i ja ha encarregat la redacció del projecte tècnic d’aquesta obra a l’empresa d’enginyeria Raimon Guitart, de Solsona. La redacció del projecte tècnic finalitzarà el proper mes de gener i serà a partir d’aquesta data que l’empresa pública REGSA ja podrà treure a licitació l’execució de les obres.

Les obres de millora integral del Camí de Llirt consistiran en la pavimentació de l’actual traçat que es troba molt malmès, d’uns tres quilòmetres de longitud, des de la carretera N-260 fins “La Colomina”. El projecte també preveurà fer transitables les cunetes, col•locar nous elements de protecció, així com crear sobreamples en alguns trams del camí.

L’alcalde de la Seu s’ha mostrat molt satisfet per l’acord assolit amb el Conseller Joaquim Llena, “que és molt beneficiós per als interessos de la nostra ciutat” i ha agraït al Departament d’Agricultura la seva implicació i esforç “per dotar el nostre medi rural d’una xarxa viària rural segura que garanteixi l’accessibilitat i millori les explotacions”. Jordi Ausàs, que ha manifestat que “cal continuar amb la millora i recuperació de les infraestructures viàries rurals de la Seu i comarca”, ha recordat que la col•laboració de l’Ajuntament de la Seu amb el Departament d’Alimentació i Acció Rural ha permès executar recentment les obres de millora del Camí de la Sardina i de l’Olla al nostre terme municipal.