Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Activitats per a dones a Oliana, en els dies previs a Sant Jordi

Activitats per a dones a Oliana, en els dies previs a Sant Jordi

L'Associació de Dones i l'Ajuntament han programat una conferència de Vicenç Villatoro i la projecció del musical "Mamma Mia" Les propostes s'emmarquen en el programa de polítiques d'igualtat de l'ICD
Dones - Actes a Oliana 2012
17/04/2012 14:23

L'Associació de Dones d'Oliana i l'Ajuntament del municipi promouen aquest cap de setmana, tot aprofitant la proximitat de la festivitat de Sant Jordi, dues activitats culturals per a dones. Ambdues propostes s'organitzen en el marc del programa de polítiques d'igualtat de l'Institut Català de les Dones (ICD) i del consistori olianès.

El primer acte que s'ha programat és la conferència "El jardí perdut com a mite literari", a càrrec de l'escriptor Vicenç Villatoro. Tindrà lloc aquest divendres, 20 d'abril, a les 20.15 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament d'Oliana.

La segona activitat és la projecció del musical català "Mamma Mia", que es podrà veure el pròxim diumenge, 22 d'abril, a les 20 hores, a la sala polivalent d'Oliana.

L'Institut Català de les Dones del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat té com a objectiu fonamental "treballar amb eficàcia per afegir accions innovadores i preventives dins de les polítiques socials". En aquest sentit, una de les prioritats fonamentals és la incorporació transversal de la perspectiva de gènere, per evitar qualsevol forma de discriminació.