Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Adjudicada la intervenció arqueològica a l'antic cementiri de Santa Coloma

Adjudicada la intervenció arqueològica a l'antic cementiri de Santa Coloma

La durà a terme l'empresa Regirarocs, que farà l'estudi de les tombes documentades durant l'obertura d'una rasa el mes d'agost passat
Regirarocs
10/10/2017 18:52

El Departament de Patrimoni Cultural d'Andorra ha contractat a l'empresa andorrana Regirarocs els treballs relatius a l'excavació arqueològica de l’antic cementiri situat a l'església de Santa Coloma. Les tasques encomanades, per un import de 7.500 euros, consisteixen en l'estudi d'unes tombes documentades durant l'obertura d'una rasa el mes d'agost passat.

Durant les pròximes setmanes es farà l'excavació, que tindrà una durada variable, en funció de les restes que hi puguin aparèixer. Tot i així, s'estima que els treballs podrien allargar-se un mes o un mes i mig.

Cal recordar que el passat estiu es van dur a terme les tasques tècniques d'instal·lació de les connexions telefòniques i elèctriques per poder realitzar el videomapping que projectarà els frescos de Santa Coloma dins el seu entorn original. Per instal·lar el cablejat es va obrir una rasa de 40 centímetres i, en aquest procés, es van detectar quatre tombes que es va determinar que s'haurien d'analitzar.

Projecció de frescos

Paral·lelament, l'empresa adjudicatària de la projecció dels frescos, la UTE Burzon&Comenge i Playmodes, està treballant per enllestir el treball audiovisual que es mostrarà al públic la primavera de l'any vinent.