Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Adjudicades les obres de construcció de la Plaça Lluís Companys

Adjudicades les obres de construcció de la Plaça Lluís Companys

L'Ajuntament vol dignificar i millorar l'entorn existent entre el palau Municipal d'Esports i la Comissaria dels Mossos d'Esquadra
Plaça Lluís Companys - Terrenys
13/09/2007 17:36

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell ha adjudicat aquesta setmana les obres de construcció de la nova plaça Lluís Companys que s'ubicarà en uns terrenys situats entre les avingudes Lluís Companys i Joanot Martorell. La intervenció té com a objectiu dignificar i millorar de manera significativa l'entorn existent entre el palau Municipal d'Esports i la Comissaria dels Mossos d'Esquadra, tal i com es preveu en el PERI 15 de la ciutat. La plaça està dissenyada per l'arquitecte Miquel Duelo.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme de l'Ajuntament urgellenc, Jesús Fierro, ha explicat que la nova plaça la nova Plaça de Lluís Companys 'està especialment pensada per a usos eminentment lúdics i esportius, tenint en compte la seva proximitat a la zona on es concentren la majoria d'equipaments esportius de la Seu'. 'Volem que la ciutat guanyi espais per a la pràctica de l'esport', ha afegit Fierro.

La plaça, que comptarà amb una superfície total de 2.095 metres quadrats, tindrà tres zones ben diferenciades: una zona principalment esportiva amb un paviment de formigó de color, una zona contigua a l'avinguda Lluís Companys, amb paviment de peces de formigó que constitueix una plaça de geometria, on s'instal·laran dues taules de ping-pong; i una tercera zona ajardinada que se situarà a migdia i pel voltant de la mateixa plaça.

L'entrada a la plaça per l'avinguda Lluís Companys es farà a peu pla, mentre que per l'avinguda Joanot Martorell s'accedirà per una rampa adaptada. Pel que fa a l'enllumenat es col·locaran tres columnes amb tres focus que donaran llum a tot el conjunt. També es preveu la col·locació d'una font d'aigua potable situada al lateral de la plaça, a la zona de la pista esportiva.

El pressupost total de l'obra és de prop de 165 mil euros. Els treballs tindran un termini d'execució de dos mesos.