Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Adjudicades les obres de l'Escola de Dansa de la Seu

Adjudicades les obres de l'Escola de Dansa de la Seu

Els treballs s’iniciaran de manera imminent i tenen un termini d’execució de 5 mesos
Plaça de les Monges
02/10/2007 17:24

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell va aprovar ahir al vespre l’adjudicació de les obres de construcció de l’Escola Municipal de Dansa que s’ubicarà a la planta semisoterrada del centre cultural Les Monges. Les obres de remodelació per distribuir l’interior i adequar aquest espai les farà l’empresa Pirinenca XXI de Serveis, SL, per un import de 157.957 euros. Els treballs s’iniciaran de manera imminent i tenen un termini d’execució de 5 mesos.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de La Seu, Miquel Colom, ha manifestat que amb la construcció d’aquest nou equipament “es donarà sortida al ‘boom’ que ha viscut en els darrers anys l’escola municipal dansa".  Colom ha afegit que amb la ubicació de l’Escola Municipal de Dansa a Les Monges es fa  “un pas decidit en l’objectiu del govern municipal de situar l’educació i la cultura com un dels principals actius de cohesió social i de projecció de la ciutat, en un centre aglutinador".

Recordem que l’espai on s’ubicarà l’Escola Municipal de Dansa, que tindrà una superfície construïda de 265 m2, disposarà de dos accessos. L’accés principal es realitzarà a través de la recepció del mateix centre cultural de Les Monges, mentre que el segon accés serà des del pati exterior per tal de millorar l’evacuació d’emergència.

La nova escola de dansa disposarà de dos vestidors pels alumnes, un per a noies i un altre per a noies, una sala de dansa i un vestidor per al professorat, així com un magatzem. En el perímetre vertical de la sala de dansa es col·locarà un revestiment de miralls fins a una alçada de 2,40 metres, i també s’instal·laran les barres a les parets oposades de major dimensió.

Des del curs 2005-2006, l’escola municipal de dansa està portant a terme les seves activitats a l’espai que ocupava l’antic gimnàs Oxigen, situat al carrer Josep de Zulueta.

Actualment, l’Escola Municipal de Dansa de La Seu d’Urgell compta amb 163 alumnes, entre nenes i nens, que van dels 6 als 16 anys, dividits en diversos grups. Ana Martín n’és la directora i també professora d’aquesta disciplina.