Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Adjudicades les obres de millora de la carretera de Cabó a Organyà

Adjudicades les obres de millora de la carretera de Cabó a Organyà

Els treballs els durà a terme l’empresa Cervós, S.A., per un import de 998.666 euros
Cabó - Mapa
06/02/2008 20:15

L’empresa pública Regs de Catalunya (REGSA), depenent del departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, ha fet pública l’adjudicació de les obres de rehabilitació del ferm i millora del drenatge de la carretera de Cabó a Organyà. L’empresa Cervós S.A. serà la que durà a terme els treballs d’arranjament de la via, entre el punt quilomètric 2,139 i el 9,204. L’import de l’adjudicació ha estat de 998.666 euros.

Segons va explicar recentment a RàdioSeu l’alcalde del municipi de Cabó, Josep Marqués: "Feia més de 25 anys que no s'hi feia res, a la carretera, i ara calia aconseguir la implicació de les institucions per a adequar una carretera bàsica per al municipi". Marqués també indicava que "encara queda per resoldre l'arranjament de la cruïlla entre Montanissell i Organyà, en un tram d'uns cinc-cents metres".

La carretera de Cabó a Organyà dóna servei a 130 persones del municipi. Tot i així hi ha nombrosos residents no empadronats que també se'n beneficien. Des de l'alcaldia s'afirma que "també en sortirà guanyant la segona residència i el turisme".