Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Adjudicat el transport escolar a l'Alt Urgell per als propers tres cursos

Adjudicat el transport escolar a l'Alt Urgell per als propers tres cursos

El servei es divideix en tres zones geogràfiques i s'ha repartit entre les companyies locals Vilà-Betriu i Brugulat. Actualment el Consell Comarcal facilita el desplaçament de gairebé 500 alumnes als seus centres educatius
Signatura dels nous contractes per al transport escolar a l'Alt Urgell
11/08/2016 14:52

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha signat els nous contractes de licitació del servei de transport escolar col·lectiu, obligatori i no obligatori, per als propers tres cursos, amb opció de pròrroga per tres cursos més. Els contractes comprenen tant les línies de transport amb autobusos de més de 9 places con les de vehicles de menys de 9 places.

A través d’un plec de clàusules administratives amb procediment obert, es va treure a concurs la prestació del servei de transport escolar en la modalitat de servei discrecional consolidat amb reiteració d’itineraris en lots. Els lots s'han dividit en tres zones.

El lot A és el de la zona sud de la comarca i comprèn les línies Peramola-Oliana, Cabó-Organyà, Alinyà-Cabó-La Seu, Argestues-La Seu, Guils del Cantó-La Seu i Calbinyà-La Seu. El lot B correspon a la zona nord, amb les línies Civís-La Seu, Castellbò-La Seu i Lles-La Seu. El lot C és el de les línies de la zona de la Vansa i Tuixent, concretament la Tuixent-Padrinàs-Tuixent i la Tuixent-La Seu.

Un cop resolt el concurs, segons ha informat el Consell, els lots A i C es van adjudicar a l’empresa Autocars Vilà-Betriu SL; i el lot B, a l’empresa Autocars Brugulat SA. D'altra banda, també es van adjudicar les línies de transport escolar amb vehicles de menys de 9 places, que afecta les línies de Bescaran i d’Estamariu, les quals es van concedir a l’empresa Josep Blasi Martell.

Actualment, amb les sol·licituds rebudes per part de les famílies per al proper curs escolar 2016-2017, faran ús del servei de transport escolar gairebé 500 alumnes, 11 dels quals són de transport no obligatori.