Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Adjudicats els treballs de construcció de la nova Seu de la Justícia d'Andorra

Adjudicats els treballs de construcció de la nova Seu de la Justícia d'Andorra

El termini d’execució de les obres, amb un import superior als 18,5 milions d'euros, serà de 30 mesos
Adjudicació del govern d'Andorra
06/10/2016 12:40

El Consell de Ministres d'Andorra, a proposta del ministeri d’Ordenament Territorial, ha aprovat aquest dimecres l’adjudicació dels treballs de construcció de la nova Seu de la Justícia. Els treballs els durà a terme la UTE formada per les empreses COPSA - Construccions PUJAL, SA - Construccions MARINÉ, SA, escollida entre les 5 ofertes presentades al concurs nacional convocat pel Govern. L’import de l’adjudicació és de 18.691.802,83 euros. El termini d’execució de les obres serà de 30 mesos.

La superfície total del futur edifici de la Seu de la Justícia és de 15.458 m2. El projecte vol donar resposta a les necessitats expressades pel món de la judicatura. D’aquesta manera, la futura instal·lació disposarà de dues plantes soterrànies amb un total de 5.150 metres quadrats construïts, destinats a 91 places d’aparcament i altres dependències tècniques.

La planta baixa, amb 1.636 metres quadrats, es destinarà principalment a vestíbul, recepció i registre, àrea de notificacions, Batllia de guàrdia i una sala polivalent de 236 metres quadrats (prevista per a actes públics i sala de vistes). A la planta primera, de 1.851 metres quadrats hi haurà una gran sala d’espera que donarà accés a les quatre sales de cúries i a les dues sales de vistes, a més dels espais reservats per als advocats i per als procuradors, així com l’àrea de treball dels nuncis.

Finalment, a les plantes superiors, del segon al setè pis, amb un total de 6.538 metres quadrats, s’hi trobaran el Consell Superior de Justícia, les dependències de la Batllia, de la Fiscalia, el Tribunal de Corts i el Tribunal Superior de Justícia.