Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Admesos el 100% dels infants preinscrits a la Llar Municipal Els Minairons

Admesos el 100% dels infants preinscrits a la Llar Municipal Els Minairons

El centre urgellenc dóna resposta novament a totes les sol·licituds de les famílies amb fills de 0 a 3 anys. El període de matriculació serà entre el 2 i l'11 de juny
Llar d'Infants Municipal Els Minairons
24/05/2016 19:55

Totes les famílies urgellenques que van sol·licitar plaça per als seus fills i filles a la llar d'infants municipal Els Minairons de la Seu d'Urgell han obtingut plaça. Així es desprèn del llista d'admesos, exclosos i empats aprovada per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament urgellenc.

La regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, ha qualificat de “molt positiu el fet que es continuï donant cobertura la 100% de la demanda de places sol·licitades per part de les famílies”, tal com ja ha passat en anys anteriors. Iscla hi afegeix que “la llar d’infants segueix apostant per un projecte educatiu de qualitat” per a nens i nenes d'entre 0 i 3 anys.  

El període de matrícula a 'Els Minairons' per als nous alumnes de cara al curs 2016-2017 va del 2 al l’11 de juny. Cal tramitar-la a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament urgellenc. En el moment de la matrícula les famílies hauran de portar la domiciliació bancària amb format SEPA per a poder domiciliar les mensualitats. També s'obrirà una llista d'espera a partir del dilluns 13 de juny en cas que es rebi noves sol·licituds, que s'hauran de presentar també a l'OAC.