Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Agraïment públic del Taller Claror als qui han fet possible els Jocs Special Olympics la Seu-Andorra la Vella

Agraïment públic del Taller Claror als qui han fet possible els Jocs Special Olympics la Seu-Andorra la Vella

L'entitat expressa la satisfacció per haver pogut gaudir de l'esdeveniment esportiu i fa un reconeixement a la tasca dels organitzadors, voluntaris, col·laboradors, entitats i ciutadania
El Taller Claror, als Jocs Special Olympics (Foto: Taller Claror)
23/10/2018 20:15

El Taller Claror ha volgut fer un agraïment públic a les persones que han fet possible la celebració dels Jocs Special Olympics a la Seu d'Urgell i Andorra la Vella. El col·lectiu relata en un escrit que ha viscut l'esdeveniment "amb entusiasme, il·lusió, alegries i decepcions" i explica que tots els esportistes urgellencs "ho han donat tot, però han rebut molt més, tal com es constata escoltant les múltiples anècdotes, vivint al seu costat l'anhel de superació i creixement personal".

L'entitat agraeix l'oportunitat d'haver pogut gaudir dels Jocs Special Olympics i fa esment "als ciutadans que els han fet factibles, per la gran acollida que han dispensat a tots els esportistes, entrenadors i famílies; als voluntaris, sense els quals no haguessin pogut tirar endavant; a totes les entitats, per la seva disponibilitat, i als col·laboradors, indispensables per a qualsevol projecte". Així mateix, fa menció als organitzadors: Special Olympics Catalunya, Special Olympics Andorra, ACELL i els seus delegats de Lleida, a més del comú d’Andorra la Vella i, particularment, a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell que, conjuntament amb Francesc Martínez de Foix, "van gestar la idea d'acollir l'esdeveniment i no els va fer por el repte que la seva organització suposava".

El Taller Claror tanca l'escrit indicant que "hi ha hagut molts encerts i també desencerts, però millor és qui ho intenta (lema dels Jocs Special Olympics 2018)". I hi afegeix: "I tots els que ho hem intentat, que hem estat molts, hem millorat".