Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Ajut de 60.000 euros per a l'arranjament d'un tram del camí d'accés a Baiasca

Ajut de 60.000 euros per a l'arranjament d'un tram del camí d'accés a Baiasca

La subvenció sufragarà el cost de les obres que durà a terme l’Ajuntament de Llavorsí per esplanar un tram d’aquesta via, inutilitzada per una allau de pedres i fang l'any 2015
Obres a la carretera de Baiasca (2017.06.20)
04/07/2017 11:23

El Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge ha concedit una subvenció directa a l’Ajuntament de Llavorsí (Pallars Sobirà) per un import de 59.799,12 euros, que es destinarà a les obres d’arranjament d’un tram del camí d’accés a l’entitat municipal descentralitzada de Baiasca, que resta tallat com a conseqüència de l’allau de pedres i fang que va tenir lloc el març del 2015.

La Generalitat pagarà l’ajut en forma de bestreta a l’Ajuntament de Llavorsí, que haurà d’haver completat les obres en el termini de 12 mesos.

La subvenció és a càrrec de la partida d’Ajuts per danys catastròfics i actuacions urgents del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge. Aquesta línia de suport extraordinària del Departament de Governació està a disposició permanent dels ajuntaments i ens locals per fer front al finançament d’obres de reparació en béns i equipaments de titularitat pública malmesos arran de temporals o desastres naturals.