Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Ajuts per a les entitats municipals descentralitzades i els nuclis agregats

Ajuts per a les entitats municipals descentralitzades i els nuclis agregats

La Diputació preveu destinar una partida pressupostària anual per solucionar les mancances tècniques d'aquests ens
20/09/2007 14:12

La Diputació de Lleida preveu destinar una partida pressupostària fixa anual dins del Pla Específic de la Corporació per a les Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) i els nuclis agregats de la demarcació de Lleida, amb l’objectiu de donar sortida a les mancances en serveis tècnics que registren aquests ens.

En aquest sentit, el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha destacat que “uns dels punts principals a observar en el proper pressupost serà el de fixar una partida per als municipis amb menor nombre d’habitants i per als nuclis agregats per tal que aquests puguin tirar endavant els projectes en matèria d’infraestructures i serveis necessaris per al seu desenvolupament, tenint en compte que d’aquí a poc s’han de presentar els projectes al Pla Específic de la Diputació i al Pla d’Obres de la Generalitat de Catalunya”.

D’altra banda, Gilabert ha explicat que la nova Corporació té previst celebrar trobades setmanals amb alcaldes i presidents dels Consells Comarcals per tal de conèixer els temes i les demandes que registra el territori. En aquest sentit, el president de l’ens provincial ha anunciat que “és voluntat del govern d’aquesta Corporació fer aquelles intervencions que els municipis demanin”. Alhora, ha destacat que la Diputació estudiarà la posada en marxa de plans directors a totes les comarques de Lleida per atendre les necessitats manifestades pels alcaldes i els respectius Consells comarcals.

Jaume Gilabert ha fet aquestes declaracions al termini del ple ordinari de setembre en el què, entre altres qüestions, s’ha consensuat una moció que condemna l’agressió a l’alcalde Puigverd d’Agramunt i a un regidor d’aquest consistori.