Albert Batalla dóna a conèixer la cuina de la Seu a Canal Cocina
La plaça dels Oms ha estat escenari, aquest dimarts al migdia, de la gravació del programa de Canal Cocina 'Hoy cocina el Alcalde'. L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, s'ha posat el davantal per cuinar un jarret de vedella Bruneta del Pirineu amb milfulls de patata i formatge Urgèlia', una recepta típica de la gastronomia urgellenca.
Batalla ha cuinat el plat des del plató-mòbil del programa acompanyat de la presentadora i periodista especialitzada en gastronomia Begoña Tormo. Prèviament, l'alcalde ha convidat l'equip del programa a un tour gastronòmic que ha inclòs els prats on pastura el bestiar que obtindrà la distinció IGP, la Cooperativa Cadí on s'elabora productes làctics com el formatge Urgèlia, el mercat setmanal de la Seu d'Urgell i el Restaurant Andria, referent en la gastronomia més tradicional de la comarca.
El programa s'emetrà properament per Canal Cocina, l'únic canal de televisió d'Espanya especialitzat en gastronomia. La gravació ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i de Turisme Seu.