Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Aliments per la Solidaritat ha recollit enguany 15.000 quilos d'aliments

Aliments per la Solidaritat ha recollit enguany 15.000 quilos d'aliments

La quantitat, sumada a d'altres aportacions, ha permès atendre les necessitats de famílies de la Seu i comarca L'entitat agraeix la col·laboració de particulars, associacions, empreses i particulars
Gran Recapte d'Aliments
30/12/2013 16:03

Les entitats que formem part d’Aliments per la Solidaritat (Creu Roja, Càritas, La Seu Solidària i el Consorci d’Atenció a les Persones) han valorat "molt positivament" la implicació d'entitats, empreses i particulars de la Seu i comarca en el projecte durant aquest any 2013.

Segons el grup, "sense la col.laboració de tots ells, dels voluntaris del Gran Recapte i de moltes persones i famílies anònimes, no hauria estat possible la recollida aquest any de 15.000 quilos d’aliments. Aquesta quantitat, sumada a la recepció d'excedents locals, als provinents de la Unió Europea i als de l'Associació Banc d'Aliments, han permès atendre a les famílies de l'Alt Urgell "que passen per situacions difícils en aquests moments de greu crisi econòmica i de retallades".

Agraïments

Aliments per la Solidaritat ha fet un agraïment particular a Eva Sánchez (Panrico), Daniel Jordana (Bimbo), Plus Fresc, Caprabo, Forn Serafí, Fruites La Seu, Congelats Nadal, La Sirena, Ca l’Eugene, Charter-Consum, F. Lanau, Pere Tor, DIS-SEU, Queviures Conxita,Unió Excursionista, Correus, Mossos d’Esquadra, Farmàcia Purgimón, Farmàcia Guilanyà, Forn Duat, Forn Vilarrubla, Pastisseria Leiva, Servei de Pediatria del Pirineu, Comissió de festes de Montferrer, La Ponsa, Gimnàs Yumix, Coral Signum, Grups de Teatre Quin Xou i A Tota Teta, J. Carbonell, , Germandat de Sant Sebastià, Associació de la Gent Gran, Biblioteca de Sant Agustí, Ràdio Seu, treballadors de La Caixa i Nord Pirineus.

També s'ha esmentat "especialment" l'aportació de les cooperatives Cadí i Pirenaica, la companyia elèctrica PEUSA i els seus treballadors, i també els centres escolars.