Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Alta ocupació turística al Pirineu durant la primera quinzena d'agost

Alta ocupació turística al Pirineu durant la primera quinzena d'agost

Els establiments han fregat el 100 per cent de places ocupades durant la festivitat de la Mare de Déu Millora el balanç en càmpings i cases de turisme rural
Turisme Rural - Cal Serni de Calvinyà
18/08/2014 11:41

Alta ocupació turística al Pirineu durant la primera quinzena d'agost. Hotels, càmpings i cases de turisme rural han assolit la plena ocupació durant la festivitat de la Mare de Déu i durant la resta de dies han mantingut el 70 per cent de places cobertes. El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida destaca l'assoliment de les previsions amb una millora destacada en càmpings i en l'oferta de turisme rural.

Segons ha explicat a l'ACN el gerent de l'ens provincial, Jordi Blanch, als càmpings les xifres han estat altament positives. "Si tinguéssim més bungalous també els ompliríem", ha assegurat. Aquest sector ha millorat la presència, durant el que portem d'agost, de turisme estranger, sobretot francès, holandès i alemany.

El Patronat de Turisme es planteja millorar la xifra de turisme rus, portant-lo en excursions des de la costa, i seguir potenciant el turisme israelià, que ara disposa de vols fins a l'aeroport de Lleida-Alguaire des de Tel Aviv.

Previsions inferiors per a la segona quinzena

La segona quinzena d'agost arrenca, d'entrada, amb previsions d'ocupació inferiors, que es situarien al voltant del 60% en hotels. En tot cas, segons ha assegurat el gerent del Patronat de Turisme, Jordi Blanch, la tendència és que les reserves augmentin a última hora i per tant es pugui millorar aquesta xifra.