Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Alumnes de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell participen a la Trobada Fiddle

Alumnes de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell participen a la Trobada Fiddle

L'assaig-concert reuneix més de 1.200 estudiants d'instruments de corda fregada al MNAC de Barcelona. La proposta s'ha emmarcat en la celebració del 25è aniversari de l'Associació d'Escoles de Música
Trobada Fiddle al MNAC de Barcelona
07/02/2018 17:45

Diversos alumnes de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell han participat aquest passat diumenge a la Trobada Fiddle, un espectacular concert de corda fregada amb més de 1.200 músics, dirigits al MNAC de Barcelona per Oriol Saña.

L'assaig-concert multitudinari dels estudiants de corda fregada l'organitzava l'Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM), en el marc del programa d'activitats per celebrar el seu 25è aniversari.

Cal remarcar que dels 9 concerts de commemoració previstos per enguany, la Seu d'Urgell acollirà el diumenge 25 de març el de l'ACEM Jazz Ensemble, a la Sala de Sant Domènec. L'acte el dirigirà Sergi Vergés i hi prendran part 40 alumnes de jazz d'entre 13 i 18 anys, procedents de 20 escoles de música. Els acompanyaran més de 300 ballarins de 15 escoles de dansa.

La celebració del 25è aniversari de l'ACEM culminarà amb un concert final al RCDE Stadium de Cornellà-El Prat, que comptarà amb 6.500 músics de 81 escoles de música. En aquest cas, la direcció anirà a càrrec de Manel Camp.