Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Alumnes de l'IES Joan Brudieu visiten el Parlament de Catalunya

Alumnes de l'IES Joan Brudieu visiten el Parlament de Catalunya

L’alcalde de la Seu i diputat de CIU, Albert Batalla, ha acompanyat els estudiants L'alumnat de 2n de Batxillerat del centre educatiu presenta aquest divendres un total de 25 treballs de recerca
IES Joan Brudieu - Visita Parlament
14/01/2009 17:49

L’alcalde de la Seu i diputat de Convergència i Unió (CiU) al Parlament de la Catalunya, Albert Batalla, ha rebut aquest dimecres a Barcelona els alumnes de segon curs d’ESO de l’Institut Joan Brudieu. L'alcalde ha acompanyat els estudiants en la seva visita i els ha explicat el funcionament de la cambra catalana.

En un altre ordre de coses, l’alumnat de 2n curs de batxillerat de l’IES Joan Brudieu exposarà al llarg de tot el matí d’aquest divendres, dia 16 de gener, els Treballs de Recerca que s’han confegit durant del primer trimestre del curs. La jornada serà el punt i final a la seva primera experiència d’investigació i recerca. La nota dels treballs esdevindrà el 10% de la qualificació final de tot el Batxillerat.

La presentació dels estudis es distribuirà en cinc espais del centre educatiu: el teatre, la sala de conferències i tres aules. Els temes que s’hi tractaran són ben diversos: d’història, economia, cultura, publicitat, tecnologia, entre d’altres.

En total s’exposaran 25 treballs. Des de les nou del matí i fins a les dues del migdia, al teatre de l’IES Brudieu es podrà escoltar la presentació de “La mort no és biològicament inevitable”, “Viatge a la superfície d’un eritròcit”, “Franquisme i publicitat: anàlisi de la figura de la dona”, “Febres de Malta” i “Crash del 1929. Crisi econòmica actual”.

A la sala de conferències està previst fer l'exposició de "Els aiguats del 82", “La física de l’escalèxtric”, “Projecte del nou Institut”, "Memòria d’un temps passat” i “Poverty in India”.

Pel que fa a les aules, s'expliran treballs com “L’estalvi de l’aigua”, “Disseny d’una escola de primària”, “Jugant amb estomes”, “IES Joan Brudieu: 75 retalls de vida” i “Retaule d’Abella de la Conca”. Quatre grups més d’alumnes exposaran estudis sobre “L’evolució d’Andorra segles XVIII, XIX i XX”, “L’Ordre del Temple”, “Long life under Venice: introduction letter” i “Estudi del riu Segre i els seus afluents”. Per últim, la resta de l'alumnat de segon de batxillerat de l’IES Brudieu presentarà els treballs: “Disseny i desenvolupament d’un robot rastrejador”, “Ètica i publicitat”, “El festeig de les padrines”, “Projecte empresarial: Restaurant Pub – Privilege” i “Memòria d’un temps passat”.