Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Alumnes de l'INEFC de Barcelona descobreixen el Camí de Retrobament

Alumnes de l'INEFC de Barcelona descobreixen el Camí de Retrobament

L'experiència forma part del projecte per potenciar la ruta transfronterera entre la Seu i Auzat (Arieja) L'Ajuntament urgellenc ha fet un acte de benvinguda al grup, format per una trentena d'estudiants
Camí de Retrobament - INEFC 2014
16/06/2014 16:32

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha rebut aquest dilluns, a la sala d'actes de l'Ajuntament urgellenc, una trentena d'alumnes de segon curs d'INEFC de Barcelona que iniciaven el mateix dia el Camí de Retrobament, la nova ruta turística i esportiva que uneix la Seu i Auzat (Arieja) a través de Bescaran i Andorra. 

Els estudiants de segon curs de l'assignatura Activitat física en el medi natural faran al llarg de cinc dies la travessa del nou camí, un dels elements del projecte Fer de la Frontera un Camí cap a la Formació. Aquest pla, alhora, s'emmarca en el Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra (POCTEFA).

Albert Batalla ha remarcat que amb la realització d'aquesta travessa els joves coneixeran de primera mà els recursos turístics i esportius de la zona i que l'experiència els servirà per quan siguin professionals a l'hora d'organitzar circuits i activitats al territori.

Per portar a terme l'activitat, es compta amb la col·laboració de l'Associació Internacional de Marxa Nòrdica (INWA), que durant aquests dies realitzarà una formació a l'alumnat que pren part en la travessa mitjançant diferents activitats al llarg del camí.