Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Ampliat el termini de presentacions per al 3r Congrés Internacional d'Història dels Pirineus

Ampliat el termini de presentacions per al 3r Congrés Internacional d'Història dels Pirineus

Els estudiosos tenen temps fins al 21 d'abril per proposar comunicacions. L'esdeveniment se celebrarà a la Seu i Andorra la Vella els dies 16, 17 i 18 de juny
III Congrés Internacional d'Història dels Pirineus
10/04/2017 18:30

El Comitè organitzador del 3r Congrés Internacional d'Història dels Pirineus ha decidit ampliar el termini per presentar comunicacions. Els estudiosos que hi vulguin intervenir tenen de temps fins al 21 d’abril del 2017 per registrar-se. L'esdeveniment tindrà lloc a la Seu d'Urgell i a Andorra la Vella d'aquí a dos mesos, els dies 16, 17 i 18 de juny. Serà la primera vegada que se celebra en territori pirinenc, atès que els dos anteriors congressos es van fer a Cervera i a Girona.

Les persones interessades a presentar una comunicació al Congrés poden enviar la seva proposta, que inclourà el títol, l’autor, un resum d’una extensió entre 500 i 2.000 caràcters i entre 3 i 5 paraules clau, juntament amb el bloc en el qual s’hi inclou. Cal enviar la proposta a l’adreça de correu electrònic info@seu-durgell.uned.es.

Les propostes seran avaluades pel Comitè Científic, el qual comunicarà la seva acceptació als autors. El text complet de la comunicació haurà de tenir una extensió d'entre 20.000 i 25.000 caràcters i s’haurà de lliurar abans del dia 9 de juny. La presentació de comunicacions implica automàticament la inscripció al Congrés.

Inscripcions

El preu general d’inscripció a l'esdeveniment és de 50 € fins al 21 d’abril de 2017. A partir del 22 d'abril i fins a l'últim dia d'inscripcions, el 10 de juny, el cost serà el doble, de 100 €. La inscripció dóna dret d’assistència a les ponències i comunicacions, pauses cafè, sopar a peu dret del 16 de juny i la visita guiada al centre històric de la Seu d'Urgell, el dia 17. S’ha de formalitzar omplint i enviant la butlleta annexada en aquesta circular o bé a través del web del congrés, ja actiu a l'adreça 3rcongresdhistoriadelspirineus.ad.

El Congrés comptarà amb cinc idiomes oficials: català, castellà, francès, basc i occità/aranès. Tanmateix, per raons de logística i traduccions, per a la presentació de comunicacions es recomana prioritzar el català, el castellà i el francès. L'organització és a càrrec de la UNED de la Seu, l'Institut d'Estudis Andorrans i l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell.