Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Andorra aprova dos projectes per millorar la seguretat enfront la caiguda de blocs rocosos

Andorra aprova dos projectes per millorar la seguretat enfront la caiguda de blocs rocosos

S'intervindrà a la CG2, a la zona de la Bartra d'Encamp, i a la CG3, a la zona del Lloser d'Ordino
10/12/2014 20:00

El Consell de Ministres d'Andorra ha adjudicat dos projectes que tenen com a objectiu millorar la seguretat a les carreteres andorranes: la col·locació de barreres dinàmiques a la CG2, a la zona de la Bartra d’Encamp, i la primera fase de la protecció contra la caiguda de blocs rocosos sobre la CG3, a la zona del Lloser d’Ordino.

La primera fase del projecte de protecció per la caiguda de blocs rocosos sobre la CG3 al Lloser d’Ordino (afectada pel despreniment del passat 22 de maig) ha estat adjudicada a l’empresa Inaccés per un import de 219.000 euros i un termini d’execució de dos mesos. Els treballs consisteixen en la col·locació de 60 metres de barrera dinàmica amb capacitat d’absorbir possibles impactes i en l’estabilització directa d’uns 700m2 de vessant mitjançant bulons i malla de cable.

Pel que fa al projecte de col·locació de barreres dinàmiques a la CG2, a la zona de la Bartra, entre els punts quilomètrics 3,45 i 3,65, a la parròquia d’Encamp, aquests treballs han estat adjudicats també a l’empresa Inaccés, per un import de 458.338 euros i un termini d’execució de 18 setmanes. Les obres permetran la instal·lació de 158 metres de barrera d’absorció contra la possible caiguda de blocs rocosos.