Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Andorra renovarà el patrocini de la Vuelta i l'acollirà els dies 25 i 26 d'agost

Andorra renovarà el patrocini de la Vuelta i l'acollirà els dies 25 i 26 d'agost

Hi haurà un final d'etapa a Canòlich i una sortida des d'Andorra la Vella
19/12/2011 18:45

Andorra acollirà aquest any vinent una arribada i una sortida d’etapa de la Vuelta. La ronda ciclista espanyola s'endinsarà al Principat el 25 d'agost amb el final d’etapa a la Collada de la Gallina (Santuari de Canòlic). El dia següent, els ciclistes sortiran del Parc Central, a Andorra la Vella.

A més a més, a Andorra renovarà el patrocini del darrer quilòmetre a  meta, després que durant aquesta edició 2011 ja s’hagi dut a terme amb èxit, segons les dades presentades pel ministre de Turisme, Francesc Camp. L'acció representa 26 minuts de visibilitat de la marca en televisió, equivalents a 96 milions d’impactes. De fet, aquesta presència ha estat un 212% superior a la contractada per Andorra Turisme.

Tot el conjunt d’accions que s’han fet en el marc del patrocini de l’últim quilòmetre de ‘La Vuelta’ han contribuït a la captació de 3.500 contactes gràcies al sorteig d’una estada a Andorra, que es podran aprofitar en futures promocions.

La promoció de l'any vinent a la Vuelta també inclourà 100 metres de tanques a la part final i 20 metres de tanques de carretera, sobreimpressions en pantalla, una carpa al punt de trobada de la cursa, logotips en els faldons del diari As, presència al web de ‘La Vuelta’, falques de ràdio diàries a la zona d’arribada de cada etapa i una pàgina de publicitat al llibre de ruta, entre d’altres.

L’edició 2012 de ‘La Vuelta sortirà’ de Pamplona el 18 d’agost i arribarà a Madrid el 9 de setembre.