Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Andorra sol·licitarà instal·lar una oficina de turisme a l'aeroport de Lleida-Alguaire

Andorra sol·licitarà instal·lar una oficina de turisme a l'aeroport de Lleida-Alguaire

10/12/2009 09:40

El Principat d'Andorra sol.licitarà la instal·lació d'una oficina de turisme a l'aeroport de Lleida-Alguaire "per aprofitar l'efecte que tindrà la infraestructura sobre el sector turístic de la muntanya". Així ho ha confirmat el ministre d'Economia i Finances del govern andorrà, Pere López, que aquest dimecres ha fet una visita oficial a l'Ajuntament de Lleida i al mateix aeroport d'Alguaire.

López ha destacat el paper que tindrà el camp de vol per dinamitzar el Pirineu "porti el nom que porti". I ha puntualitzat que "el Govern d'Andorra seguirà apostant per enfortir els lligams i les interrelacions amb la Generalitat de Catalunya". El ministre andorrà també ha remarcat que l'aeroport "donarà sortida a molts nous projectes i possibilitats de col·laboració".

Pere López ha augurat l'èxit de la infraestructura aeroportuària, tot i que no ha volgut concretar el nivell de col·laboració amb Alguaire "a l'espera que es tanquin els acords amb els touroperadors". Segons López, l'interès del Principat pot ajudar a concertar noves línies de servei "dirigides especialment al turisme de l'esquí".

Per la seva banda, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha reiterat la seva convicció del paper que té el Pirineu per a la Plana de Lleida i viceversa.