Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Àngel Rúbio s’integra a la candidatura de Compromís x La Seu

Àngel Rúbio s’integra a la candidatura de Compromís x La Seu

La nova incorporació ocuparà un dels primers llocs de la llista electoral. L'objectiu de la plataforma ciutadana és "sumar les persones que aposten pel canvi a l'Ajuntament urgellenc"
Àngel Rúbio s'incorpora a la candidatura de Compromís X La Seu (Foto: CXLS)
14/03/2019 11:10

Àngel Rúbio, cap de llista de Convergència i Unió a les eleccions municipals de 1995 i Síndic de Greuges durant 10 anys, s’integra en els primers llocs de la candidatura de Compromís X La Seu de cara als comicis del proper mes de maig. Així ho ha indicat la plataforma urgellenca, que remarca "la voluntat d’obrir-se a tots els sectors ciutadans que apostin per un canvi de rumb de la ciutat, amb l’objectiu d’activar l’economia i gestionar els diners de tots amb transparència i eficàcia".

Compromís destaca el fet que el nom d'Àngel Rúbio "va molt lligat a la nostra ciutat", on és empresari del sector de l’automòbil i ha tingut sempre "la voluntat de servir a la seva comunitat des dels àmbits més diversos, especialment l'institucional". I afegeix: "L’estima per a la seva ciutat l’ha portat ha participar en multitud d’esdeveniments, associacions, grups polítics, a ser impulsor de diverses iniciatives socials i a col·laborar en dotzenes d’iniciatives al llarg de la seva vida".

Rúbio va formar part de l’AMPA del col·legi La Salle, va ser col·laborador dels primers piragüistes, i ha participat en multitud de celebracions populars i entitats, des de la cavalcada de Reis o la Creu Roja fins al tir olímpic, entre d’altres. En la vida pública ha estat regidor 12 anys per Convergència i Unió a l’Ajuntament de la Seu, així com cap de llista i portaveu de la mateixa formació. A més, ha estat membre del Consell d’Administració de la societat municipal que gestiona el Parc del Segre.

En un comunicat, Compromís X La Seu manifesta que les actuacions d'Àngel Rúbio a l’Ajuntament han estat sempre guiades per la defensa de l’interès general. "Des de la discrepància lògica en democràcia, la lleialtat als grans projectes de ciutat ha estat una constant en la seva manera de ser", s'assenyala. En els darrers anys, Àngel Rúbio ha exercit la funció de Síndic Municipal de Greuges "amb gran dedicació i amb una plena satisfacció per part de tota la Corporació Municipal i dels urgellencs i urgellenques".