Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Antoni Ferraz: 'La prioritat serà gaudir de la temporada'

Antoni Ferraz: 'La prioritat serà gaudir de la temporada'

Resum de l'entrevista al president del Sedis Bàsquet, a RàdioSeu. La podeu escoltar sencera a la secció ' Ràdio a la carta' (Apartat Esports)
Antoni Ferraz, al Palau d'Esports
01/10/2007 13:27

-Com us plantegeu la nova temporada dels equips del Sedis i, en particular, del Cadí La Seu?
-Aquesta vegada la prioritat serà gaudir de la temporada i valorar allò que és realment important a nivell esportiu. És evident que l’estat d’ànim sempre el condiciona els resultats, però creiem que hi ha hagut una bona planificació i volem viure la temporada amb mentalitat positiva. Farem un esforç per transmetre aquesta il.lusió a tots els aficionats al básquet i fer que la ciutat se la faci seva.

-Com ha anat la campanya de socis encetada després de l’ascens del Cadí La Seu?
-Al maig i al juny va ser molt positiva. Vam arribar als 600 socis, cosa que per a nosaltres és molt important, en una ciutat petita com és la nostra. En aquesta segona fase de la campanya ens centrarem més en els col.laboradors. Volem aconseguir nous suports del comerç de la ciutat.

-En quins altres àmbits es vol projectar socialment el Sedis?
-Estem treballant en projectes importants com ara tenir nous espònsors. En aquest sentit, és molt valuosa l’entrada de nous copatrocinadors que hem aconseguit per als dos principals equips, el Cadí i el Mausa. Hem ampliat en quinze firmes la presència de col.laboradors a la revista del club. Paral.lelament, estem treballant en un conveni amb ‘La Caixa’ i amb la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU) per incentivar l’assistència de públic als partits, tot i que d’això de moment no en puc avançar res més.

-Amb aquestes accions, espereu que hi hagi més espectadors?
L’objectiu és que el pavelló estigui ple a cada partit. És impossible repetir els 1.600 espectadors que hi va haver a la Fase d’Ascens, però ja ens donariem per satisfets si cada partit podem omplir les grades habituals.

-L’Europeu masculí ha tingut molt ressò mediàtic, però en canvi l’Europeu femení n’està tenint molt poc. A què es deu aquest contrast?
-Crec que encara hi ha una certa manca de comunicació entre la Federació Espanyola, els mitjans de comunicació i els clubs. Teledeporte va emetre el primer partit, però des de llavors no ha fet res més en directe. Tots plegats hem de fer un esforç per donar més ressò al bàsquet femení. En aquest punt, valorem molt positivament el compromís adquirit per la secretària general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Pruna, que ha manifestat públicament que enguany Televisió de Catalunya ens retransmetrà entre quatre i sis partits als dos equips catalans de Lliga Femenina, el Cadí La Seu i el CB Olesa-Espanyol. És molt important per augmentar la repercussió. A més a més, la FEB està experimentant un nou sistema que ha de permetre veure els partits per internet, que pot esdevenir un gran avanç de cara al futur.

-El Sedis ha arribat enguany a un pressupost de 700.000 euros. És sostenible la presència a la Lliga Femenina?
El club sempre ha estat molt prudent i ha procurat controlar els comptes, perquè entrar en una roda de dèficit seria molt perillós, com s’ha demostrat amb l’UB Barça. Volem treballar sempre amb el dia a dia i segons les possibilitats del club.