Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Anul·lada l'edició d'enguany del Mercat Medieval dels Canonges

Anul·lada l'edició d'enguany del Mercat Medieval dels Canonges

La decisió s'ha pres per la impossibilitat de poder complir amb la normativa actual de seguretat al carrer dels Canonges, escenari tradicional de l'esdeveniment. La propera cita ja serà l'any vinent
Anul·lada l'edició d'enguany del Mercat Medieval dels Canonges
25/05/2020 14:58

L'Ajuntament de la Seu d’Urgell ha decidit anul·lar definitivament l’edició d’enguany del Mercat Medieval dels Canonges. El motiu de la suspensió és la impossibilitat de poder complir amb la normativa de seguretat per a celebrar aquest tipus d’esdeveniments, atès que el carrer dels Canonges no permet oferir la suficient distància de seguretat entre parades ni entre visitants.

Un altre segon motiu que ha fet anul·lar la dinovena edició és la dificultat de traslladar-lo a un altre espai de la Seu, perquè s'ha valorat que si no es pot fer a l'històric carrer, dins del nucli més antic de la ciutat, en un altre indret perdria tota la seva contextualització i personalitat.

Les dates previstes inicialment per al Mercat Medieval eren, com els darrers anys, al començament del mes de juny. Enguany, concretament, els dies 6 i 7; és a dir, la setmana vinent. A causa de la crisi sanitària es va decidir ajornar-lo i programar-lo per als dies 8 i 9 d'agost, però finalment s'ha optat per suspendre'l i recuperar-lo ja l'any 2021.