Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Aprovació inicial del Pla especial urbanístic del futur aeroport de la Seu

Aprovació inicial del Pla especial urbanístic del futur aeroport de la Seu

S’ha obert un termini d’informació pública per presentar al.legacions
Aeroport de la Seu
30/01/2008 18:32

Avui s’ha publicat oficialment al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l’edicte que informa sobre l’acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Lleida referent a la ratificació de l’aprovació inicial del Pla especial urbanístic per a la delimitació del sòl de l’àmbit del futur aeroport de la Seu d’Urgell, promogut per la Secretaria per a la Mobilitat.

En aquests moments resta obert un termini d’informació pública perquè aquells qui ho considerin oportú presentin al.legacions al projecte. L’expedient està a disposició de les persones interessades a la seu del Servei Territorial d’Urbanisme de Lleida.

Des de la Generalitat se sol.licitarà ara els informes preceptius al departament d’Agricultura, a l’Agència Catalana de l’Aigua, al departament de Cultura, i la direcció General d’Arquitectura i Paisatge, tal i com indica el document de referència.

Un cop finalitzi el període d’informació pública, el govern atorgarà audiència als Ajuntaments de Montferrer i Castellbò i Ribera d’Urgellet. Posteriorment se sol.licitarà al promotor del Pla que hi incorpori una memòria ambiental.

Amb la publicació de l’edicte se suspèn a la zona del Pla Especial l’atorgament de llicències de parcel.lació de terrenys, d’edificació, reforma, rehabilitació o enderrocament de construccions, d’instal.lació o ampliació d’activitats o usos i d’altres autoritzacions municipals connexes.