Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Aprovada l’execució d’una prova pilot per a l’obertura de dos carrils de baixada a la CG3 a Andorra

Aprovada l’execució d’una prova pilot per a l’obertura de dos carrils de baixada a la CG3 a Andorra

La mesura, que s'implementarà a partir del 5 de juny, s'establirà entre les rotondes d’Anyós i del túnel 2 Valires
Mapa de la CG3 (Imatge: Google Maps)
28/05/2019 14:45

El ministre d’ordenament territorial d'Andorra, Jordi Torres, s’ha reunit aquest dimarts al matí amb els cònsols majors d’Ordino, Josep Àngel Mortés, i de la Massana, David Baró, a més del cap de l’Àrea Mobilitat i Pavimentació, Jaume Bonell, i el director d’ordenament territorial, Manel Riera. La trobada ha tingut lloc a la Carretera General 3, en el tram comprès entre la rotonda d’Anyós a la rotonda del túnel 2 Valires, amb la finalitat de proposar un dispositiu d’ampliació de capacitat en aquest tram de la carretera.

L'objectiu de la mesura és oferir una major fluïdesa de trànsit als vehicles que baixen, en hora punta, des de la Massana i Anyós. De moment, s’ha aprovat una acció temporal que consistirà en l’execució d’una prova pilot d’obertura de dos carrils en sentit baixada, mitjançant un dispositiu a través de cons i la presència de personal de Mobilitat en aquest tram, amb la voluntat de vetllar per la seguretat a la carretera.

La prova pilot s’implementarà a partir del dimecres 5 de juny sense un termini definit, de 7 a 9 hores del matí. Si el resultat és positiu, es fixarà un carril doble de baixada de manera permanent.