Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Aprovada la contractació de les obres d’enderroc d’una part de Cal Duat de Castellciutat

Aprovada la contractació de les obres d’enderroc d’una part de Cal Duat de Castellciutat

L’Ajuntament urgellenc va adquirir ara fa dos anys l’emblemàtic edifici amb l’objectiu de donar a l’espai un nou ús per al poble i veïns. El consistori també construirà al nucli un col·lector d'aigües residuals
Edifici de Cal Duat de Castellciutat (Foto: Ajuntament de la Seu)
27/11/2017 17:55

El consell d’administració de la societat municipal Habitatge i Urbanisme La Seu SL (HIULS) ha aprovat recentment executar les obres d’enderroc de Cal Duat de Castellciutat. La intervenció, que es durà a terme durant les properes setmanes, correspon a la part de l’edifici ubicada íntegrament al carrer de Marc Comes i que presenta un evident estat de degradació.

L'enderroc, inclòs en la primera fase del projecte d'obra, s’ha adjudicat a l’empresa urgellenca Transports i Excavacions Meya SL per un import total de 21.650,10 euros.

L’Ajuntament urgellenc va adquirir ara fa dos anys l’emblemàtic edifici de Castellciutat amb l’objectiu de donar a l’espai un nou ús per al poble i els veïns. Els baixos d’aquest immoble, situat a la cantonada del carrer Marc Comes i la plaça de l’Arbre, havien albergat antigament un forn.

En un altre ordre de coses, HIULS també ha aprovat el projecte de construcció d’un nou col·lector d’aigües residuals per donar servei a diverses llars de la part de llevant del poble.

Millores a Castellciutat

L’alcalde de la Seu d’Urgell i regidor responsable de Castellciutat, Albert Batalla, ha remarcat que “cal continuar treballant per endreçar l’espai urbà i els serveis al poble". En aquest sentit, Batalla ha indicat que "l’actuació a Cal Duat i el projecte d’un col·lector a la part de llevant del nucli són dues obres importants per als propers mesos, que se sumaran a la canalització de la llau de Benavarre i l’execució del projecte de la nova plaça de l’Arbre, que s'està acabant de definir”.