Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Aquest dimarts al matí, tall programat d'emissions de ràdio i telefonia mòbil a la Seu

Aquest dimarts al matí, tall programat d'emissions de ràdio i telefonia mòbil a la Seu

Els repetidors del Pla de les Forques no funcionaran entre les 09.00 i les 12.00 hores, cosa que també afectarà les emissions de RàdioSeu 107.2. Els treballs permetran adaptar plenament la nova torre de telecomunicacions
Torre de telecomunicacions del Pla de les Forques
26/10/2015 18:30

Aquest dimarts, 27 d'octubre, al matí es durà a terme una apagada radioelèctrica a la torre de telecomunicacions del Pla de les Forques. Això, a efectes pràctics, significa que entre les 09.00 i les 12.00 hores, aproximadament, no hi haurà connexió de telefonia mòbil ni d'emissores de ràdio a bona part del municipi de la Seu, segons han informat des de PEUSA i des de l'Ajuntament. El tall també afectarà durant el matí les emissions de RàdioSeu al 107.2 FM, tot i que es podrà seguir escoltant per internet (www.radioseu.cat).

Si els treballs van segons l'ordre previst, s'espera que cap a de les 12 del migdia -a la una, en cas d'imprevistos- quedarà enllestida la connexió de la nova torre de telecomunicacions, moment en què tornaran a estar en ple funcionament tots els serveis radioelèctrics, com ara el senyal de les companyies operadores de telefonia mòbil i el de RàdioSeu.

El regidor de Tecnologies de la Informació de l'Ajuntament, Isidor Alberich, ha explicat que aquests treballs són necessaris perquè “suposen un pas més per la posada en funcionament definitiva de la nova torre i la desaparició de les antigues". Alberich ha demanat paciència al llarg d'aquest dimarts, durant les tres hores de treballs a la torre, perquè "són inconvenients puntuals amb què cal conviure per poder avançar”.