Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Aquest dissabte, jornada de portes obertes a La Salle

Aquest dissabte, jornada de portes obertes a La Salle

L'equip de professors mostrarà a les famílies les instal.lacions i l'oferta educativa del centre El model educatiu es basa en valors com ara la justícia, la convivència i la responsabilitat
La Salle - Jornada portes obertes 2011
27/01/2011 12:33

El Col.legi La Salle de la Seu ofereix aquest dissabte una jornada de portes obertes. Entre les 10 del matí i la una del migdia, l'equip del centre acompanyarà les famílies que vulguin conèixer les instal.lacions i la proposta educativa per a llar d'infants, primària, ESO i cicles formatius.

Els interessats podran demanar informació i visitar les aules de cada etapa educativa, els tallers d’electricitat, electrònica i mecànica, així com tots els espais d’ús comú, com ara el teatre, les sales d’actes, les aules d’informàtica o la capella. L’escola posarà a disposició dels visitants el pati de l’escola com a aparcament durant la seva visita al centre.

El director de La Salle, Lluís Biosca, destaca com a principals actius del col.legi unes instal.lacions modernes i una educació basada en valors com ara la justícia, la convivència i la responsabilitat.

De cara a l'any vinent, els centres de La Salle presentaran com a novetat la implantació d'un nou programa educatiu que prima la cooperació entre alumnes.

El col.legi La Salle de la Seu té actualment uns 800 alumnes, entre tots els cicles educatius, amb dues línies en ensenyament obligatori i cinc aules a la llar d'infants. A l'abril es farà una jornada informativa específica sobre els cicles formatius.