Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Aquest divendres a la tarda comencen els talls de trànsit per la Fira

Aquest divendres a la tarda comencen els talls de trànsit per la Fira

Les restriccions afectaran diversos carrers del centre de la ciutat. L'Ajuntament demana la col.laboració dels veïns en la possible afectació de guals permanents
18/10/2007 16:54

Aquest divendres comencen els talls de circulació al centre de la Seu d'Urgell per la celebració de la Fira de Sant Ermengol. A més a més de la circulació i l'estacionament, la ubicació de parades també pot afectar alguns guals d'entrada a aparcaments. Sobre aquest punt, des de l'Ajuntament s'ha fet una crida a la col.laboració dels veïns i es demana disculpes per anticipat per les possibles molèsties durant aquests dos dies pel que fa a l'entrada als immobles amb cotxe.

Segons ha comunicat la Policia Municipal, aquesta és la previsió de tancament de carrers, tant pel que fa al trànsit com a l'estacionament.

-Divendres, des de les 3 de la tarda: Avinguda Pau Claris, Passeig Pasqual Ingla (fins a Llorenç Tomàs i Costa), Carrer Joaquim Viola (fins a Llorenç Tomàs i Costa), Sant Ot i Plaça Catalunya.

-Divendres, des de les 10 de la nit: carrer Major, Fra Andreu Capella, passeig Joan Brudieu, Bisbe Guitart (entre Mare Janer i Zulueta), La Salle (entre Mare Janer i Zulueta), Llorenç Tomàs i Costa (entre Mare Janer i Zulueta), Mare Janer (entre Bisbe Guitart i Llorenç Tomàs i Costa) i Josep de Zulueta (entre avinguda Salòria i plaça Catalunya).