Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Aquest divendres, homenatge a mossèn Albert Vives

Aquest divendres, homenatge a mossèn Albert Vives

L'acte, que commemora el seu centenari, l'organitzen Òmnium i el col.legi al qual dóna nom. Coincideix amb l'assemblea anual de l'entitat cultural
Col.legi Albert Vives
13/12/2007 16:22

Òmnium Cultural de l’Alt Urgell celebrarà aquest divendres l’assemblea anual i la renovació de Junta. Aquest acte s’ha fet coincidir amb l’homenatge que, conjuntament amb el col•legi públic Mn. Albert Vives, es retrà a la memòria de mossèn Vives (1907-1992), amb motiu del centenari del seu naixement.

La commemoració es durà a terme a la sala d’actes del col•legi, a partir de les 9 del vespre. A més dels socis i de la gent de l’escola hi estan convidats tots els simpatitzants d’Òmnium Cultural i tots aquells que vulguin recordar, o conèixer millor, la personalitat de mossèn Vives.

L’acte consistirà en uns curts parlaments, per part de les dues institucions, i es complementarà amb una exposició. Els alumnes de les diferents etapes del col•legi, amb motiu d’aquest homenatge, han estat elaborant i preparant una sèrie de treballs de dibuix, de poesia, de música i d’altres textos. Aquest material és el que s’exposarà.

Òmnium Cultural, pel seu cantó, complementarà l’exposició amb un recull d’exemples de les diferents facetes de l’activitat cultural i artística de mossèn Albert Vives.