Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Arcadi Oliveres intervindrà a la Festa de la Solidaritat de la Seu

Arcadi Oliveres intervindrà a la Festa de la Solidaritat de la Seu

El president de Justícia i Pau oferirà una xerrada dissabte al vespre a Sant Domènec Divendres s'inaugura una exposició i es projecta un documental sobre els objectius d'UNICEF
Festa de la Solidaritat
08/10/2008 16:29

L'Ajuntament de La Seu d'Urgell i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació organitzen la Festa de la Solidaritat, aquest divendres i dissabte.

Divendres, a les set del vespre, s'inaugurarà l'exposició de les ONG locals, a càrrec de l'alcalde de la Seu d'Urgell i president del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, Albert Batalla. La mostra es trobarà instal•lada al vestíbul del centre cultural Les Monges, i restarà oberta al públic fins al 31 d'octubre.

També divendres, a les 10 de la nit a Cinemes Guiu, hi haurà sessió de cinema amb el documental 'En el mundo a cada rato'. Consta de cinc històries que aborden les cinc prioritats d'UNICEF: l'educació de les nenes, el desenvolupament integrat a la primera infantesa, la immunització, la lluita contra la SIDA i la protecció contra la violència, l'explotació i la discriminació. Les cinc històries que s'expliquen són: 'El secreto mejor guardado' de Patricia Ferreira; 'La vida efímera' de Pere Joan Ventura; 'Las siete alcantarillas' de Chus Gutiérrez; 'Hijas de Belén' de Javier Corcuera i 'Binta y la gran idea' de Javier Fesser.

L'acte més destacat de la festa serà la xerrada del president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveras, sota el títol 'Cooperació i conflicte'. Serà dissabte a les 7 de la tarda a la sala de Sant Domènec. També hi intervindran Alejandro Pozo i Albert Batalla. L'alcalde urgellenc obrirà l'acte presentant la Guia d'Entitats Solidàries i de Cooperació de la Seu.

Arcadi Oliveres, a més de ser el president de Justícia i Pau, és doctor en economia aplicada i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona. També presideix el Consell Català del Foment de la Pau, la Federació Catalana d'ONG per la Pau, la Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment reconegudes (FOCIR), la Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat i l'Associació Lectura Fàcil.