Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / S'obre el termini de preinscripció per cursar els estudis de Batxillerat a l’Institut Joan Brudieu

S'obre el termini de preinscripció per cursar els estudis de Batxillerat a l’Institut Joan Brudieu

El centre de la Seu d'Urgell ofereix les modalitats d’arts, humanitats i ciències socials, i ciències i tecnologia. El termini per formalitzar la sol·licitud finalitza el 3 de juny
Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell
26/05/2020 19:20

Des d'aquest dimecres, 27 de maig, i fins al 3 de juny, s’obre el termini de preinscripció per cursar els estudis de Batxillerat a l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell. El centre ofereix el Batxillerat d’arts, el Batxillerat d’humanitats i ciències socials, i el Batxillerat de ciències i tecnologia.

La sol·licitud de preinscripció l'han de presentar les persones que volen accedir als estudis de qualsevol d'aquestes modalitats en un centre diferent del que s’està cursant l’ESO; les que cursen o han cursat un cicle formatiu (encara que s’imparteixi en el mateix centre on s’està matriculat); les que volen accedir a la modalitat d’arts i les que provenen d’un institut que ja no imparteix el batxillerat.

El tràmit de preinscripció s'ha de dur a terme de manera telemàtica a la pàgina web del Departament d’Educació.

Documentació

Cal recordar que, independentment que s’hagi fet la sol·licitud al registre electrònic (de manera general) o en suport informàtic (en els casos en els quals no sigui possible la presentació electrònica), s’haurà d’enviar la documentació acreditativa dels criteris de prioritat generals i complementaris que no es pugui validar electrònicament, escanejada o fotografiada, al. El centre reenviarà un correu de resposta com a justificant de la recepció de la documentació. A l’assumpte de missatge és necessari posar-hi el nom de l’alumne, el curs i els estudis, per facilitar la gestió.

A part de la documentació requerida, l’alumnat que es preinscrigui a Batxillerat a l’Institut Joan Brudieu haurà d’emplenar obligatòriament el full de tria d’itinerari i de matèries, que es pot trobar a la pàgina web de l’Institut: www.insjoanbrudieu.cat (a Menú > Secretaria > Preinscripció i Matrícula: impresos i instruccions).

Cita prèvia i informació telefònica

Si convingués excepcionalment l’atenció presencial, caldrà demanar cita prèvia a l’Institut Joan Brudieu al telèfon (+34) 973 35 04 03, en l’horari d’atenció al públic, des del mateix dimecres 27 de maig.

Les consultes o peticions d'informació es faran a través del telèfon (+34) 973 35 04 03, de les 9.00 h a les 13.30 h, o del correu electrònic .