Arrenquen les Jornades Gastronòmiques de l'Alt Urgell amb la participació de 12 restaurants
Aquest divendres, dia 11, es dóna el tret de sortida a una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Alt Urgell, que agrupen 12 establiments de la comarca i que té com a objectiu la promoció dels productes locals i de temporada. La campanya, impulsada per l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, reivindica l’autenticitat de la cuina pirinenca apostant per productes de proximitat i temporada, tot incentivant la compra directa al petit productor.
La promoció, que es mantindrà fins a l'11 de desembre, consta de menús específics per als comensals vol "potenciar el territori a través del caràcter de la seva gastronomia" i espera "obtenir moltes visites de clients de la comarca, la seva àrea d’influència i visitants d’altres demarcacions".
Per tal de promocionar aquest esdeveniment s’ha editat un fulletó de presentació dels establiments participants i els menús que oferiran durant les Jornades. El document informatiu es pot trobar a les oficines de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, Turisme del Consell Comarcal, l’Espai Ermengol i els 12 establiments participants. També s’ha distribuït publicitat per les bústies de les llars de la Seu d’Urgell.
Els establiments participants en les Jornades Gastronòmiques són: Hotel el Castell, Hotel Nice, Restaurant Miscela, Hotel Andria, Restaurant Arbeletxe i Taverna de la Plaça del Mercat (la Seu d’Urgell); Racó de Cal Serni (Calvinyà); Restaurant Aravell Club de Golf (Aravell); Restaurant Mas d’en Valentí (Anserall); Hotel Sant Vicenç (el Pont de Bar); Restaurant Llar de Foc (Adrall), i Hotel Font del Genil (Arsèguel).