Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Arsèguel aprova la bandera municipal

Arsèguel aprova la bandera municipal

Serà apaïsada, de proporcions dos d’alt per tres d’ample, tricolor vertical verd clar, negre i groc Hi ha un termini de trenta dies per presentar-hi al.legacions
Arsèguel- Escut
28/10/2009 11:32

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat l’aprovació inicial de la bandera de l’Ajuntament d’Arsèguel. La descripció d’aquest element identificatiu del municipi és la d’un drap apaïsat, de proporcions dos d’alt per tres d’ample, tricolor vertical, verd clar, negre i groc.

El reglament dels símbols dels ens locals de Catalunya estipula ara que l’expedient espodrà examinar a la Secretaria de l’Ajuntament i presentar-hi les al.legacions que es considerin oportunes. En cas que no es presentin al.legacions es considerarà definitivament aprovat.

La bandera complementarà l’escut, aprovat el 9 de juliol de 1993, que és de color or, amb una muntanya de sinople, un castell obert, acompanyat de tres cadells. També s’hi pot veure una corona mural de poble.

A la comarca no té finalitzat el procés per a l’aprovació de l’escut i la bandera ni la Seu d’Urgell ni Josa i Tuixén. Pel que fa a la resta dels municipis alturgellencs, n’hi ha deu que no han regularitzat un dels símbols. Són Cava, Coll de Nargó, Fígols i Alinyà, Josa i Tuixén, Montferrer i Castellbò, Oliana, Pont de Bar, Les Valls de Valira i la Vansa i Fórnols.