Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Arsèguel projecta un nou accés a l'Ajuntament

Arsèguel projecta un nou accés a l'Ajuntament

El consistori també preveu col.locar baranes al nucli per millorar la seguretat d’habitants i turistes
Arsèguel
22/01/2008 13:54

L’Ajuntament d’Arsèguel va aprovar durant el seu darrer plenari el projecte d’obra per adequar un nou d’accés a la plaça del consistori. La intervenció, que sortirà a licitació pròximament, està pressupostada en 110.347 euros. El camí ha de donar vialitat a les sortides d’emergència del nou edifici, que també acollirà un local sociocultural i el Centre d'Estudis Musicals Tradicionals, del qual ha sortit a licitació el condicionament interior.

Així mateix, l’alcalde del municipi, Antoni Casanovas, també vol impulsar enguany la tercera fase de la millora de l’abastament d’aigua potable del nucli, un projecte en el qual s’invertirà 102.271 euros. A més, el municipi alturgellenc preveu pels pròxims anys el soterrament de línies elèctriques i de telèfon a diversos carrers, amb una memòria d’obra pressupostada en 71.482 euros; l’arranjament de la plaça de l’Església i obres vàries, amb una inversió prevista de 60.650 euros; la recuperació del camí de la Muralla, en què s’invertiriren 86.807 euros; i l’arranjament del Camí del Riu.

La memòria d'obres pels pròxims anys també inclou l'estudi de la col.locació de baranes al nucli antic, el soterrament de contenidors i la substitució d’una canonada d’aigua al barri del Pont. El consistori sol.licitarà ajuts al PUOSC per tirar endavant aquestes iniciatives.